Начало Бокс Владимир Кличко подкрепи Холифилд (СНИМКА)

Владимир Кличко подкрепи Холифилд (СНИМКА)

Владимир Кличко подкрепи Холифилд (СНИМКА)
0

Владимир Кличко подкрепи Ивендър Холифилд за взетото решение, да се завърне на ринга. Украинската легенда в бокса излезе с пост в социалните мрежи, в който застава зад 57-годишния Холифилд в идеята му отново да се състезава на професионално ниво.

„Искате ли да знаете какво е „Истинска сделка“ ? Воля! Физическата и мозъчната сила са еднакви по важност. Възрастта е просто число“ , написа Кличко в профила си в Instagram, добавяйки и снимка с легендарния американски боксьор.

Ивендър Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Той е единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.

Припомняме, че преди няколко дни Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой. Малко по-късно стана ясно, че Тайсън ще спори с Шанън Бригс на ринга, а дали няма да видим и трети сблъсък между „Динозавъра“ и Холифилд, предстои да разберем!