Начало Бокс Тайсън Фюри: Уайлдър ще бъде по-опасен в третия мач

Тайсън Фюри: Уайлдър ще бъде по-опасен в третия мач

Тайсън Фюри: Уайлдър ще бъде по-опасен в третия мач
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, очаква третия мач между него и Дионтей Уайлдър да бъде още по-труден от предишните два.

Британецът разкости американския си противник през февруари, докато първата им среща през 2018-та завърши с противоречиво реми, въпреки доминацията на Фюри.

Сега двамата трябва да се срещнат за трети път, въпреки че според мнозина крайният резултат е предрешен в полза на 31-годишния шампион.

Той обаче не смята така и подели, че съперникът му ще бъде още по-опасен, защото ще иска да се докаже пред света.

Снимка: БГНЕС

„В тежката категория е нужен само един удар“, потвърди старата максима Фюри.

„Уайлдър е чудесен пример за това. Той все още е заплаха, а сега е и гладен. Той ще иска да докаже, че все още е топ име и че може да стане двукратен световен шампион.

„Със сигурност ще бъде по-опасен от предишния ни мач. Но това е бокса. Понякога печелиш, понякога губиш. Никога не се знае какво ще стане.

„Нямам търпение за трилогията, когато и да е. Планували сме 10-седмичен подготвителен лагер, в който да дам всичко от себе си и да се подготвя максимално.

Снимка: БГНЕС

„Дано да се предпазя от контузии, за да излезем и да потанцуваме с него под звездите докато целия свят ни гледа. След това да се приберем живи и здрави при семействата ни и шоуто да продължава“, допълни „Краля на циганите“.