Начало Бокс Холифилд: Знам цената на успеха (ВИДЕО)

Холифилд: Знам цената на успеха (ВИДЕО)

Холифилд: Знам цената на успеха (ВИДЕО)
0

Ивендър Холифилд явно не се шегува с решението си да се завърне на ринга. Легендарният боксьор, който е на 57 години, демонстрира хъс, упоритост и спортна форма, които не са присъщи за човек на неговата възраст. „Воина“ сподели в социалните мрежи, че знае какво трябва да има човек, за да стигне до успеха.

Знам цената на успеха. Всеотдайност, упорит труд и преданост към нещата, които искате да видите, се случват. Кой е с мен“ , написа Холифилд в профила си в Instagram, добавяйки и видео от завършила поредна изтощителна тренировка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I know the price of success. Dedication, hard work and devotion to the things you want to see happen. Who’s with me??

Публикация, споделена от Evander Holyfield (@evanderholyfield) на

Ивендър Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Наскоро единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион обяви своето завръщане на ринга. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.

Припомняме, че преди няколко дни Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой. Малко по-късно стана ясно, че Тайсън ще спори с Шанън Бригс на ринга, а дали няма да видим и трети сблъсък между „Динозавъра“ и Холифилд, предстои да разберем!