Начало Бокс Потвърдено: Ще има сблъсък Бригс-Тайсън на ринга

Потвърдено: Ще има сблъсък Бригс-Тайсън на ринга

Потвърдено: Ще има сблъсък Бригс-Тайсън на ринга
0

Шанън Брингс потвърди, че ще се изправи на ринга срещу Майк Тайсън. Сблъсъкът ще бъде с демонстративен характер, а приходите ще отидат за благотворителна кауза. Новината за двубоя съобщи бившият двукратен световен шампион в тежка категория във видео чат в профила си в Instagram, отговаряйки на въпрос на фен относно осъществяването на сблъсъка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🦍 vs 🐻 @miketyson #LETSGOCHAMP

Публикация, споделена от Shannon Briggs (@cannon_briggs) на

 „Парите са осигурени. Майк поиска определена сума, за да участва, като тя е осигурена. Искам хората да разберат правилно, че това е демонстративен сблъсък с благотворителна цел. Ще бъде забавно“ , заяви Бригс.

През април 49-годишният боец подписа с организацията за бокс без ръкавици „Bare Knuckle Fighting Championship“, а наскоро се появиха слухове, че битката с 53-годишния Майк Тайсън ще е именно с голи ръце.

„Разбира се, говорим за Тайсън и когато чуе гонга, може да му прищрака нещо и да си спомни за доброто старо време. Той удря много силно и може да ми счупи някое ребро, кой знае“, коментира още Бригс и уточни, че скоро ще има повече подробности за събитието.

Припомняме, че легендарният Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой, а малко по-късно собственикът на Bare Knuckle Fighting Championship – Дейвид Фелдман, предложи 20 милиона щатски долара на „Динозавъра“ да участва в сблъсък с голи ръце.

Заговори се и за евентуален трети сблъсък между него и Ивендър Холифилд, който също заяви, че се завръща на ринга, но за момента няма нищо потвърдено.