Начало Бокс Холифилд: Подготвям се за моя двубой (ВИДЕО)

Холифилд: Подготвям се за моя двубой (ВИДЕО)

Холифилд: Подготвям се за моя двубой (ВИДЕО)
0

Ивендър Холифилд демонстрира страхотна физическа форма в първата си седмица след като обяви завръщането си на ринга. 57-годишната легенда сподели видео в социалните мрежи, на което тренира в спортна зала.

„Първата ми седмица обратно в залата и се чувствам страхотно. С нетърпение очаквам да засиля тренировките и интензивността си, докато се подготвям за моя двубой , написа Холифилд в профила си в Instagram.

Ивендър Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Той е единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.

Припомняме, че преди няколко дни Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой.

Дали няма да видим трети сблъсък между Тайсън и Холифилд, предстои да разберем!

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".