Начало ММА Уайт: Конър-Масвидал може да се случи на бойния остров
0

Уайт: Конър-Масвидал може да се случи на бойния остров

Уайт: Конър-Масвидал може да се случи на бойния остров
0

Президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че битка между Конър Макгрегър и Хорхе Масвидал може да бъде насрочена и да се състои на частния остров, който планира да закупи. Уайт съобщи това в подкаста „The Menace and The Man“ пред ММА боеца Денис Бермудес и добави, че в евентуална такава среща ще бъде заложена титлата на Масвидал за „Най-лошо коп**е“.

Уайт потвърди, че двубой между Хорхе Масвидал и шампиона в дивизията Камару Усман също е вариант, но вариантите пред Масвидал били няколко и все „интересни“ според думите му.

„Ще видим как ще протекат битките идния уикенд. Нека минат първо големите битки във Флориа и ще решим какви са възможностите пред Масвидал, Конър и Камару“, добави Уайт.

Бившият шампион в две категории на UFC, Конър Макгрегър, за последно стъпи в клетката срещу Доналд Серони и записа бърз технически нокаут още в първата минута на първия рунд. Масвидал за последно премери сили с Нейт Диаз през ноември, 2019-та. Битката им бе спор за титлата „Най-лошо коп**е“. Масвидал отвори огромна аркада над лявото око на Диаз и двубоят бе прекратен преди началото на третия рунд.

Пълният подкаст с Дейна Уайт и Денис Бермудез можете да гледате тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".