Начало ММА Насрочиха отново битката на Аманда Нунеш
0

Насрочиха отново битката на Аманда Нунеш

Насрочиха отново битката на Аманда Нунеш
0

Защитата на титлата на Аманда Нунеш ще се проведе на 6-ти юни. Това обяви американския медиен гигант ESPN. Според информацията съперник на „Лъвицата“ ще бъде Фелиша Спенсър. От UFC все още не са потвърдили информацията или мястото на галата на 6-ти юни.

Нунеш и Спенсър трябваше да премерят сили в шампионски двубой през 9-ти май в Сао Пауло, Бразилия, но коронавирус пандемията доведе до отлагането на събитието там. Спенсър е бивш шампион на „Invicta FC“. В UFC има две победи и една загуба. поражението и дойде от Крис Сайборг със съдийско решение. Нунеш е в серия от десет поредни победи, като шест от тях са над бивши и настоящи шампиони на UFC – Жърмейн де Рандами, Холи Холм, Крис Сайборг, Валентина Шевченко, Ронда Роузи, Миша Тейт.

Според mmafighting.com бойната галавечер на 6-ти юни ще бъде оглавена от бившия шампион в категория „петел“ Коди Гарбрандт и Рафаел Асунсао.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".