Начало Бокс Бивш треньор на Майк Тайсън към ръгбисти: Да не се окажете в моргата

Бивш треньор на Майк Тайсън към ръгбисти: Да не се окажете в моргата

Бивш треньор на Майк Тайсън към ръгбисти: Да не се окажете в моргата
0

Джеф Фенех, който е един от бившите треньори на Майк Тайсън, сподели пред The Age, че легендата сериозно може да нарани ръгбистите Сони Бил Уилямс и Пол Гален в предстоящия благотворителен демонстративен двубой, ако реши да го направи.

„Нека ви кажа нещо. Ако той удари Сони Бил Уилямс или Пол Гален, би ги убил. Сериозен съм. Ако удари Пол Гален, би могъл да го убие. Тези момчета никога не са били удряни от някой като Майк“ , заяви Фенех.

Тези дни се появи и видео, в което бившият абсолютен световен шампион в тежка категория Майк Тайсън тренира на лапите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I’m a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence #stillthebaddestmanontheplanet

Публикация, споделена от Mike Tyson (@miketyson) на

 „Виждате какво прави с лапите, представете си Майк да намери някое от тези момчета с ъперкът. Повече от вероятно е, че на следващия ден ще се окажат в моргата. Битка със Сони Бил? С кой се е бил Сони Бил? Сони Бил дори не би се бил с Пол Галън, защото не вярвам, че може да го победи“ , добави той.

Джеф Фенех и Майк Тайсън

Припомняме, че легендарният Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой.

„Майк ще се бие, вероятно заради благотворителност, това ще се случи. Един милион процента. Това ще е демонстративен двубой. Майк не иска да наранява никого и никой не иска да нарани Майк. Майк е на 53 години и не иска да бъде удрян в главата. Той ще е щастлив да направи нещо за благотворителност и да проведе демонстративен двубой“ , завърши Фенех.

Междувременно собственикът на Bare Knuckle Fighting Championship – Дейвид Фелдман, предложи 20 милиона щатски долара на Майк Тайсън да участва в сблъсък с голи ръце.