Начало Други Да се оставиш да те нокаутира Майк Тайсън (ВИДЕО)
0

Да се оставиш да те нокаутира Майк Тайсън (ВИДЕО)

Да се оставиш да те нокаутира Майк Тайсън (ВИДЕО)
0

Да стоиш неподвижно докато Майк Тайсън замахва към главата ти с голи ръце граничи с лудост и точно като „най-лудия човек на света“ се е почувствал в този момент Крис Джерко.

Звездата от WWE се върна към едно от участията на „Железния Майк“ в кеча през 2010 г., когато се оказва срещу него на ринга. Двамата участват в мач на двойки срещу D-Generation-X, бивши приятели на боксовата легенда, но по време на двубоя „Динозавъра“ изненадващо сменя отбора и нокаутира Джерико с един удар.

„В момента, преди да замахне към мен, му казах: „Само изчакай да си вдигна ръцете във въздуха, тогава замахни. Времето спря. Аз съм най-лудият човек на планетата в този мемент, защото чакам „Железния Майк“ да ме фрасне. Помислих си: „Ще го оставя да го направи. Надявам се, че ще го изпълни правилно. Но, какво ще стане ако е ядосан? Ами ако не уцели?““, припомни си Джерико пред Las Vegas Review-Journal.

За негова радост Тайсън изпълнява каскадата перфектно, което, впоследствие, плаши още повече кечистът.

„Едва ме закачи, но усетих вятър да преминава през лицето ми. Толкова бързо замахна. Беше просто… Кой удря така и оставя следа във въздуха?! Беше толкова бърз и мощен. Не мога да си представя каква е била силата му 20 години по-рано“.