Начало Други Фюри дебютира с победа в кеча и чака „едно голямо момче“ (ВИДЕО)
0

Фюри дебютира с победа в кеча и чака „едно голямо момче“ (ВИДЕО)

Фюри дебютира с победа в кеча и чака „едно голямо момче“ (ВИДЕО)
0

Тайсън Фюри спечели първата си официална „битка“ в WWE, след като се наложи над Браун Строуман в Саудитска Арабия.

„Циганския крал“ отново не изневери на шоумена в себе си, като се появи за двубоя в традиционни местни дрехи, а зад гърба му избухна впечатляваща заря. Шоуто на и около ринга продължи около 8 минути, като двамата се постараха да зарадват публиката с акробатични изпълнения, преди бившия световен шампион по бокс в тежка категория да нокаутира „Звяра сред хората“ с десен и да го изхвърли извън въжетата. Строумнан не успя да се върне на ринга докато реферът отброява до 10 и така победата беше присъдена на Фюри.

На Фюри обаче изглежда много му хареса да е част от WWE и не изключи възможността отново да участва в подобен двубой. Сега обаче той ще се фокусира върху боксовата си кариера и предстоящия двубой с Дионтей Уайлдър през февруари.

„Беше фантастично. Невероятно изживяване, наистина съм щастлив да съм в Саудитска Арабия за такова огромно шоу, а Браун определено е „Звяр сред хората“. Когато го фраснах с тази разбиваща дясна ръка, не мога да повярвам, че успя да се изправи и да ме тръшне на земята. Разбира се, беше малко евтин номер да ме удари след гонга, но какво да направим? Все пак това е WWE. Сега ме чака едно голямо момче на име Дионтей Уайлдър, с когото трябва да се видя на 22 февруари. След това ще видим какво ще стане“, коментира Тайсън Фюри след дебюта си в кеча.