Начало Други Звездата от „Power Slap“ Шина Батори разкрива, че гръдният ѝ имплант се е спукал

Звездата от „Power Slap“ Шина Батори разкрива, че гръдният ѝ имплант се е спукал

Звездата от „Power Slap“ Шина Батори разкрива, че гръдният ѝ имплант се е спукал
0

Звездата от „Power Slap“ Шина Батори разкрива, че гръдният ѝ имплант се е спукал по време на тренировка.

Унгарската състезателка Шина Батори, която се състезава по ММА и „Power Slap“, разкри, че се е наложило да отстрани гръдните си импланти, след като един от тях се е спукал по време на тренировка.

По-рано тази година „унгарския ураган“ завъртя главата на Дейна Уайт със зашеметяващ нокаут в квалификациите за Power Slap. 32-годишната жена, която произхожда от семейство на състезатели по джудо, спечели и трите си състезания по Power Slap.

Състезавала се е и като културист, борец и състезател по смесени бойни изкуства. Но по-рано това лято Батори забелязва възпаление в тялото си след тренировка. След като няколко специалисти не успели да диагностицират проблема, 32-годишната жена уж била посъветвана да провери имплантите си.

Не е усещала болка, но ядрено-магнитният резонанс показва, че едната ѝ гърда се е спукала. „Получихме резултата и дясната беше напълно счупена“ разказва Батори пред TMZ. „На следващия ден… (лекарите) веднага ги извадиха,“ продължи тя.Така че в момента съм без гърди. Много съм плоска и съм с три килограма по-лека“.

тагове: