Начало Кикбокс и муай тай „Бахчеванов Файт Академи“ обра медалите на силен турнир в Козлодуй

„Бахчеванов Файт Академи“ обра медалите на силен турнир в Козлодуй

„Бахчеванов Файт Академи“ обра медалите на силен турнир в Козлодуй
0

Спортен клуб кикбокс и муай тай „Бахчеванов Файт Академи“ записа поредно силно представяне на международния турнир по кикбокс в стил „лоукик“, който се проведе в Козлодуй в периода 03.10 – 06.10.

Възпитаниците на именития наставник спечелиха 9 медала от надпреварата.

В турнира взеха участие 340 бойци от 4 държави във всички възрастови групи. СК „Бахчеванов Файт Академи“ взе участие с 9 бойци, 3-ма от които бяха дебютанти. Състезателите на Станислав Бахчеванов спечелиха 2 златни, 3 сребърни и 4 бронзови медала.

Доволен съм от моите състезатели, които за пореден път доказаха с участието и победите си, че са бойци с воля, психика и умения на победители. Изключително съм горд от представянето на Виктор Крашевски – шампион в новата за него категория 75кг.

Той победи в три поредни двубоя, демонстрирайки класна техника и умения, с които доминираше над противниците си и безапелационно завоюва титлата в категорията. Шампионката на България за последните две години Еми Данова в категория 52кг. старша възраст на финала победи чрез технически нокаут във втория рунд световната шампионка за тази година от Сърбия, с което показа на всички, че е на световно ниво и е време да намери място в националния отбор.

Много съм доволен и от шампионката ни при жените Моника Генова. Тя се изправи на финала срещу световната шампионка в К-1 на България и се представи перфектно. Много силно представяне записа с победите си Георги Горанов старша възраст в кат. до 63.5 кг.

Той завоюва две поредни победи с нокаути в квалификациите, но малко не му достигна на финала за да спечели титлата. Михайл Генов и Георги Киров също записаха силно участие и победи, но малко не им достигна да достигнат финалите.

Доволен съм и от абсолютните дебютанти Даниел Йосифов (сребро), Алекс Младенов (бронз) и Дениз Илков (бронз), които показаха изключителна психика и воля за победа. Изключителни благодарности към помощник треньора от нашия филиал във Варна Георги Тодоров за перфектната работа с новите таланти и бъдещи шампиони, които подготвя перфектно. Продължаваме да работим и надграждаме за постигането на нови победи и титли на аматьорско и професионално ниво„, сподели Бахчеванов, цитиран от Фокус.