Начало Кикбокс и муай тай GLORY: Опитаха се да лепнат срамно петно на нашия спорт

GLORY: Опитаха се да лепнат срамно петно на нашия спорт

GLORY: Опитаха се да лепнат срамно петно на нашия спорт
0

Водещата кикбокс организация GLORY заклейми баталните сцени на 80-ото голямо шоу, провело се на 19 март.

От екипа на галавечерите осъдиха всички подбудители в мелето, заради което беше прекратено подглавното събитие между Аркадиуш Вжосек и Бадр Хари, а пък основната битка между Джамал Бен Садик и Леви Рихтерс изобщо не се състоя.

„През последните 10 години GLORY успешно организира безопасни събития от световна класа в десетки градове по света“, започва изказването на официалната страница.

„В подготовката си за GLORY 80 в Белгия работихме в тандем с местните органи на реда и следвахме всички техни стъпки. За огромно съжаление, група от хора с лоши намерения посети събитието. Те подходиха крайно недопустимо и по сигнал на полицията GLORY прекрати галавечерта.“

„За първи път подобни инциденти се случват на наше събитие. Някои хора се опитаха да лепнат петно по реномето на кикбокса. За наша радост отбелязваме, че няма сериозно пострадали и контузени. Безопасността на всички зрители винаги ще е наш приоритет.“

„Съжаляваме, че успяха да опропастят вечерта на всички – бойци, зрители по телевизията, над 7 хиляди фена в залата, нашия екип и партньорите ни. Трябваше да бъде специален момент. Подобно поведение няма място в спорта. В момента провеждаме пълно разследване в тандем с полицията. Ще вземем всички възможни мерки виновниците да бъдат санкционирани подобаващо“, се казва в съобщението на GLORY.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.