Начало Кикбокс и муай тай Футболни хулигани прекратиха реванша на Бадр Хари и Вжосек (ВИДЕО)

Футболни хулигани прекратиха реванша на Бадр Хари и Вжосек (ВИДЕО)

Футболни хулигани прекратиха реванша на Бадр Хари и Вжосек (ВИДЕО)
0

Дългоочаквания реванш между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек завърши с огромен скандал. Масово меле на фенове в публиката доведе до прекратяване на битката, която бе част от събитието Glory 80.

Легендата от К1 и полския боец в тежка категория се срещнаха отново, след като през септември Вжосек постигна изненадваща победа с нокаут след ритник в главата. Те се изправиха един срещу друг в Аселт, Белгия, като мачът им трябваше да се проведе в пълни три рунда.

Бадр Хари доминираше в първия, като успя да притисне съперника си, търсейки нокаута. Вжосек обаче оцеля, а в самия край на втората част успя да повали именития си съперник с коляно в главата. Хари успя да се изправи и бе спасен от гонга, но докато двамата получаваха наставления в своите ъгли, настана истинско меле по трибуните.

Оказа се, че в залата е имало сериозна агитка на Вжосек, която е била съставена от футболни хулигани. Последствията се виждат ясно и на кадрите, като включват сбиване, хвърляне на маси и столове, както и множество привърженици, които търсят начин да избягат от залата.

В резултат на всичко това, двубоят бе прекратен. Опитите на охраната да се справи със ситуацията бяха крайно неуспешни, като се наложи нахлуване на полиция, за да сложи край на мелето. Гвоздеят на галавечерта, включващ Джамал Бен Садик – Леви Райтърс също бе отменен.