Начало Кикбокс и муай тай Бадр Хари: Смяната на отбора беше най-доброто решение

Бадр Хари: Смяната на отбора беше най-доброто решение

Бадр Хари: Смяната на отбора беше най-доброто решение
0

Бадр Хари определи смяната на своя отбор и треньор с отлично решение към дадения момент. Мароканецът 15 години тренираше в Mike’s Gym (Амстердам), но наскоро се премести в SB Gym (Утрехт).

Ето и неговото обяснение по време на официалната пресконференция преди GLORY 78:

„За мен, промяната на отбора беше най-доброто решение към този момент. Много неща се промениха. Мога да говоря на тази тема с часове. Когато имаш толкова дългогодишна връзка с някого, тя в даден момент започва да се изхабява. Така се случи между мен и Майк, заедно решихме всеки да поеме по пътя си“, започна Хари.

„В К-1 имах възможността да се бия с идола си Петер Артс“.

„Тогава започвах с кикбокса. Спомням си първия път, когато се срещнахме на ринга. Всяка загуба те учи на нещо, стига да си извлечеш поуките. Това не значи, че трябва да приемаш пораженията леко“, пояснява Бадр.

„Убеден съм, че Арек ще предложи страхотни неща срещу мен. Ще бъде победител, дори и да загуби. Веднъж се бих с Алексей Игнажов. Може би, бях на 17 или 18 – тежах 85 килограма. Всички ме смятаха за луд. След това обаче запомниха мача и името ми“, отговори Хари на провокативен въпрос дали противникът му е достатъчно добър.

Събитието е предвидено за 4-и септември.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.