Начало Кикбокс и муай тай Арек Вжосек: Бадр Хари е един от най-опасните бойци на планетата

Арек Вжосек: Бадр Хари е един от най-опасните бойци на планетата

Арек Вжосек: Бадр Хари е един от най-опасните бойци на планетата
0

Аркадиуш Вжосек отдаде нужния респект към Бадр Хари преди битката им на GLORY 78. Полякът е бил много емоционален в първите дни, след като е подписал договора.

После обаче е приел тази среща за поредния мач на ринга и сега се чувства уверен в силите си срещу легендата.

Ето какво сподели Вжосек на официалната пресконференция:

„Когато получих възможността, бях много развълнуван. Всеки си мечтае да се срещне с най-добрите един ден. Влизаш залата за първи път с тази мисъл. За мен Бадр Хари е един от най-опасните бойци на планетата“, започна Арек.

„В началото беше мечта за мен, но вече го приемам като поредната битка. Вече бях готов, но от GLORY отложиха срещата и по този начин дори помогнаха да овладея емоциите си“.

„Починах си малко и започнах да се подготвям наново. Чувствам се отлично. Тренирах с най-добрите в света!“.

„Като малък гледах Хари, Боняски. Растях във великите години на К-1. По Eurosport даваха и Алистър Овърийм. Понякога ги търсих в интернет и гледах детайлно движенията им. Опитвах се да ги повторя в тренировките си“, отговори на въпрос на журналист за своите любимци от детството Вжосек.

Събитието е предвидено за 4-и септември.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.