Начало ММА Дейна Уайт развърза кесията след зрелището в Лондон (ВИДЕО)
0

Дейна Уайт развърза кесията след зрелището в Лондон (ВИДЕО)

Дейна Уайт развърза кесията след зрелището в Лондон (ВИДЕО)
0

Цели деветима от бойците на галавечерта на UFC в Лондон си тръгнаха с допълнителни бонуси. Дейна Уайт определено е останал доволен и впечатлен от представянето им, предвид че той не е известен с подобни „разхищения“.

Феновете в английската столица обаче имаше защо да платят билетите, за да гледат истинско зрелище в октагона. 5 двубоя завършиха с хватки за предаване, а четири приключиха с тежки попадения за нокаут. От 12 сблъсъка, само три бяха решени от картите на съдиите в съботната вечер.

Том Аспинал, Арнолд Алън, Пади Пимблет, Моли Маккен, Иля Топуря, Макван Амирхани, Сергей Павлович, Пол Крег и Мохамед Мокаев заслужиха по допълнителни 50 хиляди долара за шоуто, което спретнаха. Най-солидно впечатление оставиха победите на Пади Пимблет в лека категория и на Мокаев в категория „муха“.

UFC има нужда от точно такива хора, като Пади Пимблет. Останах впечатлен от начина, по който Лондон подкрепя това момче. Фенската маса, застанала зад него, е огромна“, коментира след галавечерта Дейна Уайт.

Пимблет бе атакуван от самото начало от мексиканеца Казула Варгас. Британецът обаче успя да го контрира и след като охлади устрема му, намери начин да го повали на пода и да спечели със задушаваща хватка.

Още в първия мач на шоуто пък роденият в Дагестан Мокаев вдигна трибуните на крака. Той дебютира в UFC с победа след гилотина над Коуди Дърдън. Биещият се за Великобритания Мокаев първо повали противника си с коляно в главата, след което заключи и смъртоносната хватка.

Дори Антъни Джошуа, който наблюдава мачовете от първия ред, остана впечатлен. В социалните мрежи бе подета темата относно бляскавата кариера, която предстои пред Мокаев. А Ей Джей потвърди твърдението на един фен, написал, че това е следващият велик боец, отговаряйки: „Напълно съм съгласен“.