Начало Кикбокс и муай тай Костадин Кърджалийски е най-добрият спортист на Гоце Делчев

Костадин Кърджалийски е най-добрият спортист на Гоце Делчев

Костадин Кърджалийски е най-добрият спортист на Гоце Делчев
0

Българският кикбоксьор Костадин Кърджалийски беше избран за „Спортист на годината“ в Гоце Делчев.

Участникът в международните бойни галавечери SENSHI беше награден за успехите си на ринга през изминалите 12 месеца от кмета на града – Владимир Москов.

Тържествената церемония се проведе в местната зала „Неврокоп Арена“.

Кърджалийски тренира в клуб „Friends“. Роден е през 1991 година, успя да стане „Спортист на годината“ в община Гоце Делчев и през 2018-а.

През изминалите 12 месеца стана Републикански шампион по кикбокс в стил К-1, печелейки полуфинала и финала с две счупвания на крака, завоюяа бронзов медал от Европейското първенство на SENSHI и записа престижно участие в битка за пояса на галата в категория до 90 кг, по правилата KWU Full Contact.

Видео от церемонията:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.