Начало Кикбокс и муай тай Оперираха успешно крака на Костадин Кърджалийски

Оперираха успешно крака на Костадин Кърджалийски

Оперираха успешно крака на Костадин Кърджалийски
0

Родният боец Костадин Кърджалийски успешно се подложи на операция. След медицинската интервенция в крака му бяха поставени игли, които да държат костта.

Кърджалийски счупи на две места стъпалото си по време на Държавното първенство по кикбокс стил К-1 в Пловдив. Впоследствие героично излезе на финал въпреки болката и триумфира със златото.

След прегледите стана ясно, че са с фрактури единият му пръст и костица на стъпалото.

Участникът в SENSHI ще е с иглите 45 дни. След това те ще бъдат премахнати и му предстои още около месец възстановяване.

До инцидентът се стигна, след проблем със столчето, което се върна обратно в ъгъла на ринга. Костадин Кърджалийски го изрита ниско в металната му част при опит за вътрешен лоу кик.

Можете да видите момента 1:07 минути след началото на видеото:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.