Начало Кикбокс и муай тай Държавно първенство по кик бокс в гр. Каварна 2016

Държавно първенство по кик бокс в гр. Каварна 2016

Държавно първенство по кик бокс в гр. Каварна 2016
0

От днес в продължение на три дни, гр. Каварна ще бъде КИК БОКС! Каварна е домакин на републиканското отборно първенство по кик бокс в стилове К-1, лоу кик кик лайт контакт.

Това състезание ще изиграе и ролята на определяне на националните първенци в тези три стила. Както и последна проверка преди голямото Европейско първенство, което ни очаква да разстърси бойните среди в края на месец Октомври. То ще се проведе в Словения.

Началото на състезанието ще бъде дадено утре, 17.09.2016 в 10:30 лично от кмета на гр. Каварна г-жа Нина Ставрева.

Състезанието се очаква да бъде доста интересно, тъй като заявка за участие са дали над 40 спортни клуба от цяла България, както и местния Спортен клуб „Ринг“ с треньор Ердоан Демиров, които са и местен организатор на събитието, заедно разбира се с БККМТ.

 

Пламена Димова - Чобанова с малка част от своите отличия!
Пламена Димова – Чобанова с малка част от своите отличия!

Държим да отбележим, че на това държавно първенство при жените участие ще вземе и едно не забравено голямо име в кик бокса, а именно това на Пламена Димова – Чобанова, която си даде почивка от изявите си в кик бокса и се ориентира към професионалният бокс. Както вече ви съобщихме, Пламена ще вземе участие и на Европейското първенство.

Второ участие на държавни първенства след подновяването на спортните му права ще направи и националният състезател на СК „Самурай“ Атанас Божилов. Очаква ни едно голямо зрелище в гр. Каварна тази година, за това не изпускайте!

Атанас Божилов със своите съотборници Стоян Копривленски и  Йордан Янков и разбира се неговият треньор Николай Атанасов
Атанас Божилов със своите съотборници Стоян Копривленски и Йордан Янков и разбира се неговият треньор Николай Атанасов