Начало ММА Дейна Уайт: Алекс Перейра унищожава всичко по пътя си

Дейна Уайт: Алекс Перейра унищожава всичко по пътя си

Дейна Уайт: Алекс Перейра унищожава всичко по пътя си
0

Дейна Уайт похвали Алекс Перейра след UFC 307.

Перейра (12-2 MMA, 9-1 UFC) беше подложен на изпитания в началото, но в крайна сметка надделя над Халил Раунтри (13-6 MMA, 9-6 UFC) с брутален нокаут в четвъртия рунд, за да запази титлата си в полутежка категория в главното събитие в Delta Center.

Перейра вече защити титлата си три пъти в рамките на седем месеца и планира да си вземе почивка, след като се пребори с несгодите, за да стигне до битката.

Това, което направи този човек, е невероятно“, каза Уайт пред репортери на пресконференцията след UFC 307. „И начинът, по който го направи, този човек унищожава всички. … Този човек винаги иска да се бие. Той също е на (37) години – не е като да е на 28 и да му остават толкова много битки (до края на живота му). Но ще видим как ще се развие всичко.“

Уайт заяви, че Перейра срещу Раунтри не е бил безсмислен двубой и се е получил въпреки скептицизма на много хора към мача.

Каква адска битка. Халил Раунтри, искам да кажа – друго ниво на трудност“, каза Уайт. „Трябва да уважавате този човек, но дали това не се разви така, както всички си мислеха, че ще се развие? Отначало всички казваха: „О, той е класиран под номер 8“. Но знаехте, че това ще бъде труден бой. Знаехте, че ще бъде труден двубой. Никога не можеш да измериш сърцето. Не знаеш как ще се развият нещата. Е, сега вече знаеш.“