Начало ММА Джейк Пол с нова оферта към Дейна Уайт
0

Джейк Пол с нова оферта към Дейна Уайт

Джейк Пол с нова оферта към Дейна Уайт
0

Едно от най-коментираните имена в боксовия свят в последната година – Джейк Пол отправи ново предложение към шефа на UFC Дейна Уайт. Двамата влязоха в размяна на реплики през социалните мрежи през изминалата седмица, като поводът за това е желанието на Ютубърът да премери сили с някой от бойците от октагона.

В случая става въпрос конкретно за Хорхе Масвидал. Пол изяви готовност да се изправи срещу „Най-гадното ко*еле на планетата“, стига от другата страна Уайт да изпълни няколко негови изисквания. В това число увеличение на минималния бонус за мач на 50 хиляди долара (сега е 12 хиляди), 50 процента от годишните приходи да отиват в бойците (1 милиард за 2021), както и дългосрочно здравно осигуряване на спортистите.

Снимка: БТА

На въпросното предложение шефът на UFC отговори с насмешка и обвини на свой ред Пол, че използва стероиди. Освен това той заяви, че участва в нагласени мачове, които дори не може да продаде на аудиториятаси.

Сега Ютубърът отново използва социалните мрежи, за да отправи подобрена оферта към Уайт. „Дейна, последен ден да приемеш офертата ми. Готов съм да я намаля – 40 хиляди минимална заплата, 40 процента от приходите за първите 5 години и дългосрочна здравна осигуровка. Съгласен?“, написа Джейк Пол.