Начало ММА Масвидал: Джейк, ела да си поиграем в октагона
0

Масвидал: Джейк, ела да си поиграем в октагона

Масвидал: Джейк, ела да си поиграем в октагона
0

Хорхе Масвидал отправи предизвикателство към Ютуб сезнацията Джейк Пол. Един от най-обичаните бойци в UFC призова американеца да се изправят един срещу друг, но не на боксовия ринг, а в октагона. Той направи това, след като Пол нокаутира бившия шампион на организацията Тайрън Уудли.

След като спечели с впечатляващо дясно кроше в шестия рунд, Джейк обяви четири имена, с които е готов да подели ринга. Тогава той спомена Хорхе Масвидал, Конър Макгрегър, Нейт Диаз и Камару Усман. Ютубърът заяви, че е готов да се боксира с всеки от тях.

И отговорът на Хорхе, който е притежател на пояса „Най-гадното коп*еле на планетата“, не закъсня. „Джейк, намини към UFC. Подпиши договор за един мач. Ще ти счупя челюстта пред целия свят. Ако го искаш, тук съм. Ела да си поиграем в октагона“, изригна Масвидал.

Той допълни, че нито едно от имената, които Пол споменава, не е по джоба му за организация на боксов мач. „Ти не можеш да си ме позволиш. Нито един от нас. Знам какво плащаш на съперниците си. Говориш за 50 милиона. Ако това бе реално, Флойд Мейуедър отдавна да е боксирал с теб. Ти не генерираш такива приходи, защото раздаваш безплатни билети. Аз се бия за пари или срещу най-добрите, а ти не отговаряш на условията“, каза още Масвидал.

Мейуедър се би с брата на Джейк – Логан