Начало Бокс Джейк Пол направи Аманда Серано милионерка

Джейк Пол направи Аманда Серано милионерка

Джейк Пол направи Аманда Серано милионерка
0

Пуерториканката Аманда Серано е една от най-успелите и заслужили боксьорки не само в наши дни, а в цялата история на спорта.

33-годишната световна шампионка в седем различни категории е модел за подражание в родината си, а младите момичета, които желаят да влязат в профи бокса трябва да се учат от нея.

В своята професионална кариера Серано има 42 победи, 1 равен и 1 загуба, като тя е единствената жена в историята, която е печелила световен пояс в повече от 4 дивизии.

Въпреки всичко това, Серано трябваше да дочака Христовата възраст, за да види 7 цифри в банковата си сметка. А без значение дали ни харесва или не, огромна заслуга за това има You Tube влогърът Джейк Пол.

Пол тренира задно със Серано за мачовете си, а освен това 24-годишният американец е и нейн мениджър. Аманда участваше в главните подгряващи мачове на последните две галавечери с участието на Пол.

А това явно се е отразило добре на финансовото ѝ състояние, защото вчера самата шампионка се похвали, че официално вече е милионерка. През 2022 г. Серано може значително да надгради в това отношение, ако дългочаканият двубой с Кейти Тейлър се случи.