Начало Бокс Легендата Аманда Серано похвали Джейк Пол

Легендата Аманда Серано похвали Джейк Пол

Легендата Аманда Серано похвали Джейк Пол
0

Феноменалната Аманда Серано е сред хората с позитивно мнение за влогъра Джейк Пол. Рекордьорката в Гинес за световна шампионка в 7 различни категории тренира с YouTube звездата и неговия наставник Би Джей Флорес.

Пуерториканката с общо 9 значими световни пояса сподели какво мисли за Пол в Twitter:

„Уау, Джейк Пол не си играе. Работи здраво като никой друг. Това е причината да става по-добър с всеки изминал ден. Би Джей Флорес е отличен треньор с набито око за таланти. След моята битка ще седна на първия ред, за да гледам как Пол нокаутира. О, да – ще го направи“.

Влогърът вече натрупа три победи с нокаут в професионалния бокс.

Първите две бяха срещу друг шоу мен и бивш баскетболист, но при последната си поява на ринга успя да направи на пух и прах Бен Аскрен.

Сега срещу себе си ще има още един състезател, който до скоро беше част от UFC – Тайрън Уудли.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.