Начало Бокс Заразил ли се е с коронавирус Тайсън Фюри?
0

Заразил ли се е с коронавирус Тайсън Фюри?

Заразил ли се е с коронавирус Тайсън Фюри?
0

Все по-сериозни стават съмненията около реалната причина за отлагането на двубоя на Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Двамата трябваше да се бият за световната титла на WBC на 24 юли. Сблъсъкът обаче пропадна, след като „Циганския крал” даде позитивен тест за коронавирус.

Веднага след въпросната информация, от промоутърския екип на британеца заявиха, че той е ваксиниран и нямат идея как точно е допусната пробойната. Освен Фюри, с позитивна проба се оказа и бившият шампион Джоузеф Паркър, който бе част от спаринг партньорите му.

Фюри с позитивен тест за COVID-19!

Дали обаче действително става въпрос за пламнала зараза в лагера на Тайсън? Това се питат всички, след като Паркър се появи на галавечерта на UFC в Лас Вегас миналата седмица, за да гледа битката на Конър Макгрегър и Дъстин Порие. Той самият публикува снимки в социалните мрежи край октагона, които в последствие е изтрил.

Самото присъствие на новозеландеца обаче е озадачаващо, предвид че е минала по-малко от седмица от новината за коронавирус и неговото отиване в залата за UFC 264. От появата му там, досега не е имало коментар по темата. Сблъсъкът на Фюри и Уайлдър пък бе преместен за октомври.