Начало Бокс Еди Хърн: Интересът към Фюри и Уайлдър бе нулев!
0

Еди Хърн: Интересът към Фюри и Уайлдър бе нулев!

Еди Хърн: Интересът към Фюри и Уайлдър бе нулев!
0

Мениджърът на световния шампион на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа – Еди Хърн хвърли допълнителна сянка на съмнение, относно причината за отлагането на мача на Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Сблъсъкът бе преместен за октомври, след като шампионът на WBC даде позитивен тест за коронавирус.

Според Хърн, залата за мача на 24 юли е щяла да бъде полупразна, а телевизиите почти не са генерирали приходи от платената платформа за излъчване. Той твърди, че интересът към сблъсъка е бил минимален и макар да не изрече директно, че това е причината за отлагането, на практика го намекна доста сериозно.

Снимка: БГНЕС

Те не продадоха никакви билети. Почти никакви. Всеки, който иска да провери, може да го направи в интернет. Не знам дали бяха продадени 25 или 30 процента от капацитета на залата, но това наистина бе катастрофа, като организация”, заяви Хърн пред DAZN Boxing Show.

Той допълва, че не е имало правилна организация и промотиране, което е довело и да ниските цифри. „Нямаше никакъв бум. Това щеше да бъде много, много слабо откъм платени канали. Цифрите щяха да са трагични. Нулев интерес”, каза още Еди Хърн.

Заразил ли се е с коронавирус Тайсън Фюри?