Начало ММА Пол предложи $5 милиона на Масвидал, той му се изсмя и контрира
0

Пол предложи $5 милиона на Масвидал, той му се изсмя и контрира

Пол предложи $5 милиона на Масвидал, той му се изсмя и контрира
0

Хорхе Масвидал е отхвърлил оферта от 5 милиона долара и процент от продажбата на телевизионните права, за да се изправи срещу Джейк Пол в боксов мач. Звездата от октагона на UFC се е присмял на предложението и на свой ред е отправил контра такова. Сумата, която „Най-гадното ко*еле на планетата“ е поискал, е значително по-солидна, което ни кара да смятаме, че на този етап такъв двубой е немислим.

Ютубърът Джейк е споделил в подкаста на своя брат Логан, че ще извади 5 милиона, които да брои на Масвидал за сблъсък. „Това ще е най-голямата сума, която някога си получавал за мач“, заявява той в изданието.

Отговорът не закъснява. Мениджърът на звездата от UFC – Малки Кава поиска съвсем различна сума. „Еха, с 5 милиона долара дори няма да започнем преговори. Тази сума няма да впечатли шефовете на UFC, за да пуснат Хорхе. Той иска 20 милиона и процент от продажбите от PPV“, категоричен е Кава.

Дотук Ютубърът се намира в серия от 5 поредни победи на ринга. Последната дойде с впечатляващ нокаут над бившия шампион на UFC Тайрън Уудли, като бе втора поредна срещу този съперник. В нито един случай обаче Джейк Пол все още не е срещнал истински боксьор, макар и той самият да не е такъв.