Начало Бокс 160-килограмов боксьор с две загуби за 77 секунди (ВИДЕО)
0

160-килограмов боксьор с две загуби за 77 секунди (ВИДЕО)

160-килограмов боксьор с две загуби за 77 секунди (ВИДЕО)
0

Боксът не е за всеки. Навярно сте чували това изречение многократно. Е, по всичко личи, точно този човек обаче не е. Или поне няма намерение да се съобрази с това твърдение.

Брандън Барнс допусна втора поредна загуба в професионалната си кариера. 28-годишният „боксьор“ нямаше да е нищо ново за спорта, ако не бе физиката му. С тегло от 161 килограма, от него се очаква да всява поне някакъв респект у съперниците си.

В случая обаче, нищо такова не се случва. Не само че не го прави, но Барнс може да влезе в аналите на боксовата история, като най-тежкия, който губи най-бързо своите мачове.

Масивният боец допусна второ поредно поражение на ринга, като вече два пъти е бил нокаутиран. Времето, за което това се случва, е доста впечатляващо. Общо двата му мача са продължили…77 секунди!

Последният такъв е срещу Малик Тайтъс (9-6). 24-годишният боксьор отказа съпротивата на Барнс за едва 41 секунди. Всъщност, едрият му съперник дори не успява да нанесе един точен удар за този период от време. Добре поне, че рингът е издържал на случващото се…