Начало Бокс Дейвид Хей е скептик за титлата на Джошуа

Дейвид Хей е скептик за титлата на Джошуа

Дейвид Хей е скептик за титлата на Джошуа
0

Мениджърът на Дерек Чисора Дейвид Хей е убеден, че Антъни Джошуа ще оваканти една от световните титли, ако си ги върне от Анди Руис-младши. Специалистът ще се опита да намеси своя човек в борбата за пояса, но към момента Чисора няма много скрити жокери.

„Текат спекулации. Дерек е в добра позиция. Паркър е чудесен боксьор и се опитахме да го уредим, но беше ухапан от паяк. В момента тренира и ще се радвам да видя битка с него“, призна мениджърът.

„Чисора отново е готов. Имаме сили за битка за титла през 2020 година“, допълни той.

След победата си с нокаут над Дейвид Прайс „Дел бой“ продължава да възражда своята кариера. В момента британецът се е прицелил към пояса на WBО.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.