Начало Бокс Джейк Пол отправи послание към редица световни звезди
0

Джейк Пол отправи послание към редица световни звезди

Джейк Пол отправи послание към редица световни звезди
0

Джейк Пол се закани да срине цялата организация на UFC. Ютубърът нокаутира Тайрън Уудли в шестия рунд на реванша между двамата, който се проведе в Тампа в неделя рано сутринта. Той отказа бившия ММА шампион след брутално дясно кроше в главата.

Победата на Пол предизвика серия от реакции, очаквано доста разнопосочни. Мнозина побързаха да определят срещата като фарс, докато други възхваляват боксовото развитие на американеца.

Самият Джейк обаче е категоричен, че тепърва ще го виждаме в още по-добра светлина. И не се посвени да се закани на най-големите звезди в UFC, призовавайки ги на боксови мачове. Той направи това след успешния завършек на сблъсъка с Уудли, когото победи по точки през лятото.

Дейна, искам да засрамя цялата ти организация. Моля те, позволи ми мач с Камару Усман, моля те, дай ми Диаз (Нейт), дай ми Масвидал, позволи ми да се докопам до Макгрегър, защото ще ги посрамя и тях. Обещавам ти Дейна“, изригна на пресконференцията Джейк Пол.

Американецът също така поздрави Томи Фюри за мъдрото му решение да се оттегли от сблъсъка им. Именно братът на Тайсън Фюри трябваше да е на мястото на Тайрън Уудли. Той обаче се оттегли заради контузия, като това стана две седмици преди шоуто.

Видяхте какво щеше да стане с Томи. Той избяга от този мач и никога повече няма да получи шанс да е на един ринг с мен. Не е достоен дори да го споменавате редом до моето име“, отсече Джейк Пол.