Начало Бокс Без допинг тест на Джейк Пол – Уудли II
0

Без допинг тест на Джейк Пол – Уудли II

Без допинг тест на Джейк Пол – Уудли II
0

Джейк Пол и Тайрън Уудли няма да се подлагат на допинг тест. Двамата ще се изправят за втори път тази година един срещу друг, като това ще се случи на 18 декември във Флорида.

Ютубърът и бившият световен шампион на UFC стигнаха скоростно до споразумение за реванш, след като Томи Фюри се оттегли от битката. Британският боксьор обяви, че е контузен и има счупени ребра, което не му позволява да се качи на ринга срещу Пол. Думите му бяха подложени под съмнение, но шоуто все пак бе спасено, след като Уудли веднага се съгласи да го замести.

Макар мачът да се води по боксови правила, той все пак остава без разрешение от лекоатлетическата комисия във Флорида. Това е и причината да няма задължение за проверка за допинг. От доброволната комисия за изследване на забранени вещества излязоха с позиция по темата.

Ние от VADA нямаме нищо общо с организацията на този мач. Не сме потърсени във връзка с провеждането на събитието на 18 декември, което е под контрола на „Showtime“ PPV“, констатираха от комисията.