Начало Бокс Биспинг прие да даде урок на Джейк Пол
0

Биспинг прие да даде урок на Джейк Пол

Биспинг прие да даде урок на Джейк Пол
0

Влогърът Джейк Пол не спира да предизвиква някои от най-големите имена в света на бойните спортове, като, изглежда е на път да си намери майстора.

Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг прие да се изправи в боксов мач срещу звездата от социалните медии и се закани да му даде добър урок. В последно време Джейк Пол води открита война с ММА боеца Дилиън Данис, като се опитва да си уреди мач и срещу него. Влогърът има две победи в два мача, като втората беше срещу бившата звезда от NBA Нет Робинсън в подгряващ мач преди сблъсъка между Майк Тайсън и Рой Джоунс младши.

На Биспинг, обаче, номерата с дразненето не му минават, и той веднага се съгласи да се качи на ринга срещу Пол.

“Защото говориш много глупости, свърза се с мениджъра ми и каза, че искаш мач. Е, познай какво, приятелче? Тук съм. Никъде няма да ходя. Искаш да се биеш с някого? Искаш да изпробваш уменията си. Ей, аз съм 0-0 като боксьор. Казват, че си 1-0, 2-0. Аз съм 0-0. Тук съм, няма проблем. На 42 съм, бивш световен шампион, и ще ти дам урок, приятелю.Гарантирам ти. Няма да издържиш трите рунда. Това е абсолютен факт. Няма да издържиш и първия, но ще ти дам три. Това е истинска оферта, обади ми се и ще го направим”, каза Биспинг в предаването си.