Начало Бокс Джейк Пол и Тайрън Уудли се разбраха

Джейк Пол и Тайрън Уудли се разбраха

Джейк Пол и Тайрън Уудли се разбраха
0

След седмици на спекулации Джейк Пол и Тайрън Уудли се договориха за боксов мач. Влогърът и бившият шампион на UFC ще оглавят платена галавечер на платформата Showtime.

Информацията е на журналиста Майк Компинджър и бе потвърдена от редица медии в САЩ.

Очаква се двамата да организират пресконференция до края на седмицата, на която да официализират всичко и да се срещнат за пръв път очи в очи.

Предстои да бъде обявено дата и място.

Уудли беше в ъгъла на своя приятел Бен Аскрен, когато Пол го нокаутира през април. 

Оттогава американецът изразява сериозни намерения да нарани влогъра-боксьор и да му затвори устата веднъж завинаги. Според него, ако Пол срещне някой с по-добри умения в бокса, балонът на фалшивия имидж ще се спука.

Уудли напусна UFC след много тежка серия от 4 поредни загуби и сега ще се опита да поизлъска имиджа си. От друга страна Джейк Пол има 3 поредни победи, било то срещу съмнителни съперници.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.