Начало Бокс Обвиниха Томи Фюри в лъжа
0

Обвиниха Томи Фюри в лъжа

Обвиниха Томи Фюри в лъжа
0

Томи Фюри не е контузен, а истинската причина да откаже мача с Джейк Пол се крие в нещо съвсем различно. Това заяви Антъни Тейлър, който доскоро бе част от антуража на брата на Тайсън Фюри.

23-годишният британец трябваше да се изправи на 18 декември срещу Ютубърът в двубой във Флорида, САЩ. Двамата разменяха закани в последните два месеца, но броени дни преди срещата Фюри обяви, че има травма и не може да излезе на ринга.

По думите на Томи, става въпрос за счупени ребра, които не му позволяват да води тренировъчен процес. Лично неговият баща Джон е разпоредил той да не се качва на ринга, като идеята му е да отложи срещата с Пол за месец март. В резултат на всичко това сега влогърът ще даде реванш на бившия шампион на UFC Тайрън Уудли.

И докато мнозина се питат дали Томи действително е контузен, то Тейлър реши да излезе пред медиите и да даде неговата гледна точка за събитията. По думите му, не става въпрос за здравословен проблем, а за липса на подготовка в следствие на… здраво купонясване.

Големият Джон Фюри реши Томи да не участва. Той е главният треньор там и определя какво се случва с бъдещето на сина му. Не става въпрос обаче за контузия. Проблемът е физически и е следствие на прекомерните купони, на които Томи се отдава“, каза пред Betway Insider Антъни Тейлър.

Според него, по-малкият брат на Тайсън не е спрял да ходи по партита и да се забавлява откакто „Циганския крал“ защити световната си титла срещу Дионтей Уайлдър през октомври. „Това е самата истина. Има толкова много видеа, в които Томи е във вихъра си през тези два месеца. Нормално е Джон да не му позволи мача с Пол, защото загуба ще доведе до край на кариерата му“, констатира още Тейлър.