Начало Бокс Фюри и Пол се разбраха за боксов мач
0

Фюри и Пол се разбраха за боксов мач

Фюри и Пол се разбраха за боксов мач
0

Томи Фюри се очертава да бъде първият професионален боксьор, който да се изправи срещу Youtube сензацията Джейк Пол. Двамата, които от няколко месеца си разменят обиди и закани, се разбраха да се срещнат на ринга и да разрешат спора си.

Това се случи, след като братът на световния шампион на WBC Тайсън Фюри получи нова оферта за боксов дуел. Според нея, той ще прибере 1.5 милиона долара, но при положение че стигне до победата. В противен случай Томи Фюри ще трябва да се прекръсти и една година да носи фамилия Fumbles (Проваления).

Джейк Пол е отправил предизвикателството на британеца през Инстаграм.Ако ме победиш, ще ти дам допълнителни 500 хиляди долара. Ако загубиш обаче, ще си смениш името и една година ще се казваш Томи Фъмбъл“, съобщава влогърът.

Боксьорът не чака много време, за да приеме това предизвикателство. „Имаме сделка. Изпращай документите до адвокатите ми. След като ги прегледат и изчистим детайлите, действаме, защото няма шанс да спечелиш. Ще напуснеш ринга на носилка. Ще те нокаутирам зрелищно и го знаеш“, отговори Томи Фюри.

Преди време британецът получи оферта от 1 милион долара, за да се изправи срещу Джейк Пол. Тогава обаче той отхвърли предложението с думите, че за толкова пари не си заслужава да стане от леглото. Неговият батко Тайсън пък го призова да спечели този мач, защото в противен случай наистина ще трябва да се откаже от фамилията си и да спре с бокса.