Начало Бокс Джейк Пол призова Фюри
0

Джейк Пол призова Фюри

Джейк Пол призова Фюри
0

Трупащият все по-сериозна популярност, както в шоу средите, така и сред боксовите фенове Джейк Пол изрази готовност да срещне професионален боксьор на ринга. Ютубърът има 4 поредни победи с ръкавици на ръцете, като в последния си мач се наложи с 2:1 съдийски гласа над бившия световен шампион на UFC Тайрън Уудли.

След двубоя американецът бе предизвикан от брата на Тайсън Фюри – Томи (7-0). Британецът изрази готовност да даде урок на влогъра, като в последствие се появи и компютърна симулация, на която TNT нокаутира Ютубърът в четвъртия рунд.

Искам да се бия с истински боксьор. Ще видим какво ще се случи. Смятам, че Томи Фюри е на върха в списъка ми като опции. Той има умения, няма загуба и е истински боксьор. Има 4 милиона последователи в Инстаграм, което е добре за бизнеса”, анализира ситуацията Джейк Пол.

Той допълни, че британецът е много подходящ и заради фамилията, която носи. „Томи Фюри – той има историческа връзка с бокса. На един ръст сме, както и на едни години. Така че – давай, да го направим Томи”, каза още Ютубърът.