Начало Борба Дейна Уайт отказва място на Стивсън в UFC
0

Дейна Уайт отказва място на Стивсън в UFC

Дейна Уайт отказва място на Стивсън в UFC
0

Олимпийският шампион от Токио Гейбъл Стивсън ще трябва да се потруди, ако иска да получи място в UFC. Това стана ясно, след като шефът на най-голямата организация за ММА в света Дейна Уайт е отказал да подпише договор с бореца.

21-годишният американец се превърна в сензация в японската столица, където спечели златен медал при 125-килограмовите в свободния стил. Веднага след успеха му се заговори, че Стивсън ще се насочи към UFC и кеч организацията WWE. Той самият обяви, че иска да върви по стъпките на идола си Брок Леснър.

Оказва се обаче, че Дейна Уайт не иска да избързва с евентуално негово включване. Вместо това шефът на UFC обмисля да предложи на бореца да стане част от Претендентските серии. И ако той докаже там, че има качествата да постигне нещо повече в организацията, вече да получи контракт.

Честно казано, нямам представа дали това е така. В момента нямам търпение да стана част от организацията на WWE. От малък гледам и следя всичко, което се случва там. Израснал съм с кеча и смятам, че мога да забавлявам хората. Правя го и сега, на тепиха”, коментира Стивсън.