Начало Бокс Фюри и Джейк Пол се разгорещиха (видео)
0

Фюри и Джейк Пол се разгорещиха (видео)

Фюри и Джейк Пол се разгорещиха (видео)
0

Братът на Тайсън Фюри – Томи се постара да направи така, че да не остане незабелязан на галавечерта в Кливланд. 22-годишният британец записа седмия си пореден успех в лека тежка категория на професионалния ринг.

TNT победи в четири рунда Антъни Тейлър (0-2) като част от подгряващите мачове на гвоздея на вечерта. В него Джейк Пол (4-0) стигна до 2:1 съдийски гласа над бившия световен шампион на UFC Тайрън Уудли след 8 рунда.

И макар в срещата на Томи с американския му съперник да нямаше кой знае какви фойерверки, то след мача на Ютубърът и специалиста в ММА, двамата се разгорещиха в коридорите на залата. Фюри причака 24-годишния Пол по пътя му към съблекалнята, за да го предизвика за боксов двубой.

Трябва да спреш да бягаш, приятелю! Приеми мача”, призова Томи влогърът. Двамата размениха няколко реплики, след което охраната се намеси, а между щабовете им прехвърчаха сериозни искри.

В крайна сметка до нещо по-сериозно не се стигна, но на друго видео се чува как от лагера на Джейк се подиграват на британеца. От там визират представянето му в мача с Антъни Тейлър и невъзможността на Фюри да нокаутира противника си, за когото това бе втори мач на профи ринга.