Начало Бокс Джон Фюри: Томи ще смаже Джейк Пол, след което и Логан
0

Джон Фюри: Томи ще смаже Джейк Пол, след което и Логан

Джон Фюри: Томи ще смаже Джейк Пол, след което и Логан
0

С братя Пол е свършено”. Това заяви Джон Фюри, а коментарът му е във връзка с предстоящия мач на по-малкия му син – Томи с Ютубърът Джейк Пол. Според него, двамата влогъри ще бъдат победени един след друг от боксьора в лека тежка категория.

Томи Фюри и Джейк Пол са в процес на договорка за двубой помежду им до края на годината. Според преговорите, братът на световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще получи 1 милион долара, а при победа допълнителни 500 хиляди. При загуба обаче той ще трябва да смени името си за период от една година.

Джон Фюри е убеден, че Томи не просто ще победи Джейк, но след това ще премине и през Логан Пол. Той дори заяви, че ако синът му не се справи с двамата, ще го откаже от професионалния бокс.

След като победи, извинявам се, прегази Джейк Пол, Томи ще се качи на ринга и срещу брат му Логан, за да го размаже и да сложи край на този цирк. Бъдете сигурни обаче, че след като видят какво ще направи с Джейк, другият Пол няма да посмее да се яви за мач”, каза Джон Фюри.

Феновете на бокса от година насам се надяват, че спортът ще бъде спасен, след като братята Ютубъри бъдат развенчани. Дотук Джейк Пол има 4 победи, но нито една от тях не е срещу професионален боксьор. Логан пък има поражение и равенство с Флойд Мейуедър, като този мач бе силно компроментиран заради кадри, които показаха как „Богаташчето” придържа съперника си, за да не падне в един от рундовете.