Начало Бокс Тайсън Фюри ще помага на брат си за мача с Джейк Пол
0

Тайсън Фюри ще помага на брат си за мача с Джейк Пол

Тайсън Фюри ще помага на брат си за мача с Джейк Пол
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри ще се включи в подготовката на своя брат – Томи. „Циганския крал” ще опита да му помогне, за да не се стигне до срамно поражение от Джейк Пол.

По-малкият от фамилия Фюри ще се изправи срещу Ютубърът на 18 декември в Тампа, Флорида. Двамата ще боксират в полутежка категория, като това ще бъде първият съперник на влогърът, който действително се занимава професионално с този спорт. 22-годишният Томи има 7 победи в лека-тежка категория, докато американецът е с 4 успеха, но нито един от тях не е постигнат срещу истински боксьор.

Фюри и Пол уточниха детайлите около срещата, като британецът ще получи 1 милион долара, за да се качи на ринга. Той ще вземе още 500 хиляди, ако стигне до победата. При положение че загуби обаче, Томи ще трябва да се прекръсти и в рамките на година да носи с гордост новото си име.

За да не се стигне до втория вариант, в лагера на Фюри ще се включи и неговият далеч по-успешен и именит брат. „Тайсън ще бъде в ъгъла на Томи за този мач. Той ще пътува за Лас Вегас, за да се включи в подготовката му и да ни помага. Ако Томи реши да се разсейва и му липсва желание, Тайсън ще го вкара в правия път”, обобщи ситуацията техният баща Джон Фюри.

Джейк Пол от своя страна е категоричен, че мачът му с Томи ще бъде по-лесен от този с Тайрън Уудли. Ютубърът победи по точки бившия шампион на UFС. „Цялата му фамилия ме подценява. Те смятат, че това са лесни пари. Но ще видите, че не е така. Този мач за мен ще е по-лесен от онзи с Уудли, защото нямам какво да губя. И ще победя, това е сигурно”, каза влогърът.