Начало Бокс Джейк Пол започнал да губи паметта си
0

Джейк Пол започнал да губи паметта си

Джейк Пол започнал да губи паметта си
0

Най-нашумялата Youtube звезда в света в момента – Джейк Пол е бил посъветван от специалисти да спре с бокса и никога повече да не се качва на ринга. 24-годишният американец разкри, че е започнал да губи част от паметта си и да завалва думите, когато говори.

Той направи това броени часове преди да се изправи за втори път срещу Тайрън Уудли. Влогърът и бившият световен шампион в UFC ще се срещнат в неделя рано сутринта във Флорида, като отново ще разменят удари по боксови правила.

При предишния им мач през лятото Пол победи по точки, а сега двамата се заканват да станем свидетели на нокаут. Ютубърът дори призова ветерана да опита да го откаже и ако съумее да го стори, ще му плати 500 хиляди долара бонус.

„Истината е, че още преди да се захвана с това, минах през скенер. Докторът ми каза, че съм пострадал доста и съм претърпял серия от сътресения, които са увредили част от мозъка ми. Това е следствие на кариерата ми във футбола в колежа. Една от повредените области е фронталния лоб, който отговаря за паметта. След първата година на ринга се оказа, че нещата са се влошили. Съветват ме да спра“, признава Джейк Пол.

Той допълва, че е започнал да усеща как завалва част от думите. „Отдал съм се изцяло на това, което правя. Водя тежки спаринги, никога не минавам по късия път. Но дори сега, когато трябва да направя поредица от изречения, всяка 100-а или 200-а дума в тях е завалена или дори не се сещам какво искам точно да кажа“, споделя още Пол.

Джейк Пол преди мача с Уудли тази неделя сутрин