Начало Бокс Петъчни прогнози: Победи за Паркър и Пол

Петъчни прогнози: Победи за Паркър и Пол

Петъчни прогнози: Победи за Паркър и Пол
0

Всички думи в заглавието започват с буквата „п“ и дано това е предпоставка за Победа на рубриката ни и този уикенд.

Започваме с боксовия мач между Джоузеф Паркър и Дерек Чисора.

Бившият световен шампион трябва да избегне чистата груба сила на британеца през първите рундове и след това няма да има никакви проблеми да го надиграе. Всяка среща на Дерек се развива по един и същи начин – той започва ударно с опит за нокаут.

Ако рискът му не се отплати, той неизменно губи. Така ще е и сега, а уменията на Паркър трябва да са достатъчни за успех по точки на 2,50.

Реваншът между Джейк Пол и Тайрън Уудли би трябвало да протече по идентичен начин като първата среща. Влогърът със сигурност е задобрял още повече през изминалите месеци, докато Уудли подписа с едва няколко дни предизвестие и за да грабне още някой долар.

Петата победа на Пол на боксовия ринг изглежда опечена. Видя се, че бившият шампион на UFC не е добър в бокса. Успех за Джейк с нокаут, технически нокаут или дисквалификация е оценен на 3,20, а този след решение 2,30. Виде преценете – изглеждат вероятни и двата сценария.

Само щрихираме Дерек Люис – Крис Даукаус под 2,5 рунда за 1,50; Стивън Томпсън – Билал Мохамед 1 за 1,50 и Артур Бетербиев – Маркъс Браун 1 с нокаут за 1,40.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.