Начало Бокс Джейк Пол излезе със ски маска на финалната пресконференция

Джейк Пол излезе със ски маска на финалната пресконференция

Джейк Пол излезе със ски маска на финалната пресконференция
0

Джейк Пол и Тайрън Уудли говориха за последен път пред медиите ден преди официалния им кантар.

Влогърът отново опита да прикове всички погледи към себе си и излезе на пресконференцията със ски маска.

Именно това стори Флойд Мейуедът преди битката с Конър Макгрегър през 2017 година, когато прибра 275 милиона щатски долара. Символиката е, че е като бандит, който е обрал банка.

„Затова имам ски маска. Ще ми дадат торба пари да изляза и да победя някого, когото вече съм бил. Това е банков обир“, Пол сподели мред медиите във Флорида.

„Проблемното дете“ показа и специално нарисуван за него колан „Най-ценен боксьор“. Той твърди, че струва 500 хиляди долара и е единствен по рода си.

Любопитно е дали въпреки всички циркове и медийния си образ на „лошо момче“, Джейк Пол отново ще се раздели с 1 милион долара от чека си за галавечерта и ще го раздаде на останалите боксьори от картата.

Именно това стори той при първата битка с Уудли през лятото.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.