Начало Бокс Уудли е аутсайдер срещу Пол!

Уудли е аутсайдер срещу Пол!

Уудли е аутсайдер срещу Пол!
0

Бившият шампион на UFC Тайрън Уудли е сочен за аутсайдер в боксовия си дебют с влогъра Джейк Пол. Началните кеофициенти за победа на YouTube звездата варират около 1,66. Ставката за успех на ММА боеца е надвишава 2,20.

Букмейкърите изненадващо отчитат трите победи на Пол в професионалния бокс, но до момента той не се е изправял срещу добър страйкър.

Уудли може да е известен с уменията си в борбата – в профила си обаче има и знаменити нокаути, сред които е този срещу Роби Лоулър.

Джейк Пол и Тайрън Уудли се разбраха

След загубата си от Камару Усман през 2019 Тайрън така и не успя да напипа ритъма си в клетката.

Последваха три поредни поражения. Джейк Пол се намира на гребена на вълната. Срещу Бен Аскрен той отново беше сочен за фаворит и спечели с нокаут рано-рано в първия рунд.

Сега букмейкърските къщи смятат, че Уудли ще последва съдбата му, което трезвомислещите хора биха счели за абсурдно.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.