Начало Бокс Джейк Пол: Давам $500 хиляди на Уудли при нокаут

Джейк Пол: Давам $500 хиляди на Уудли при нокаут

Джейк Пол: Давам $500 хиляди на Уудли при нокаут
0

Джейк Пол отрече слуховете за клауза в мачовете му, чрез която той не може да бъде нокаутиран.

Американецът дори стигна по-далеч и предложи 500 хиляди щатски долара на всеки, който запише успех с нокаут или технически нокаут срещу него.

Първи този шанс ще има Тайрън Уудли, с когото двамата ще се бият за втори път на 18 декември.

„Това е слух, който изобще не е верен. Няма такава клауза в договорите ми. Хората са като овце, един казва нещо и всички повтарят след него“, заяви ядосаният Пол.

„Вярват на каквото и да прочетат. Щях да съм в затвора, ако уговарях боевете си по този начин“.

„Забранено е да се правят подобни неща, не знам как изобщо им е хрумвало да вярват, че някой не може да ме нокаутира заради договорка. Искахме да направим този слух на пух и прах и вече ще даваме по 500 хиляди долара на всеки, който ме нокаутира или спечели с ТКО.“

„Нека всичко е ясно – вече има клауза в договора ни за битката с Уудли, че ако го направи, ще получи бонус в размер на половин милион“, заяви Джейк Пол.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.