Начало ММА Бивш наркодилър нокаутира украинец, докато се ръкуват (ВИДЕО)

Бивш наркодилър нокаутира украинец, докато се ръкуват (ВИДЕО)

Бивш наркодилър нокаутира украинец, докато се ръкуват (ВИДЕО)
0

Миналият уикенд в Италия се проведе турнирът Golden Cage 4, в който участие взе екстравагантният италианец Валтер Пулиези. Той е известен най-вече с ексцентричността си – има татуировки по цялото тяло, включително и по лицето. Освен това Уолтър е лежал в затвора два пъти, за трафик на наркотици като непълнолетен.

Пулиези не само се измъкна от дъното на обществото, но и се отличи в смесените бойни изкуства, привличайки интереса на Bellator. В организацията на Скот Кокър, Уолтър проведе две битки, в които записа загуба и победа. Въпреки това италианецът не можа да се закрепи в задграничната организация, като обикаля в местни промоции.

По време на последната си среща срещу украинеца Константин Линик, Пулиези приключи съперника си светкавично. След гонга италианецът се затича към Линик с протегната ръка за ръкостискане. Украинецът също протегна ръка в отговор, което бе и неговата грешка.

Пулиези изведнъж смени милостта си с гняв и изтича с летящо коляно, което нацели челюстта на украинеца. Линик не можа да се възстанови от този удар и така Валтер нокаутира опонента си по много мръсен и нечестен начин.

,,Да, победителите не се съдят. Но утайката все още остана, не само при украинския изтребител. Ако ръководството на Bellator все още следи този боец, най-вероятно вратите са затворени за него веднъж завинаги“, коментира треньорът на Константин Линик.