Начало ММА Нова безмилостна победа за Нурмагомедов (ВИДЕО)

Нова безмилостна победа за Нурмагомедов (ВИДЕО)

Нова безмилостна победа за Нурмагомедов (ВИДЕО)
0

Фамилията Нурмагомедов изглежда непобедима. След огромните успехи, които Хабиб Нурмагомедов записа, сега Усман Нурмагомедов изглежда върви уверено по стъпките му.

Усман записа трета поредна победа на сметката си в Bellator. Руснакът взе участие е грандиоззната галавечер ,,Bellator 269“ в Москва. Негов опонент бе финландецът Патрик Пиетила, а двубоят между двамата попадна в главната карта на събитието, което оглави двубоят Емелианенко –Джоунсън.

Двубоятр на Нурмагомедов не продължи дълго. Сега както и в последните си две срещи, Усман се справи с противника си още в първата част на мача, пред погледа на Хабиб Нурмагомедов, който беше в щаба му.

От самото начало на битката се видя, че двубоят ще се окаже едностранен, заради активната игра на домакина. При втория си опит за задушаване, Нурмагомедов успя. Руснакът повали на земята финландеца и секунди по-късно реферът спря срещата, присъждайки победата на Усман. 

Така той има 14 победи в 14 битки. След двубоя с Пиетила, руснакът не се изкара много ласкаво за своя противник, който до този момент имаше само една битка в организацията.

,,Доведоха ми някакъв финландец. Не е честно да се бия с такъв съперник в моята родина. Bellator, следващият път ми дайте един от първите 10“, каза Усман, докато все още беше в клетката.