Начало Бокс Петъчни прогнози: Аскрен ще излъже Пол

Петъчни прогнози: Аскрен ще излъже Пол

Петъчни прогнози: Аскрен ще излъже Пол
0

Дойде време за един мач, който част от феновете на бойните спортове ще пропуснат с лека ръка. Напълно ги разбираме. Други пък ще се възползват от шанса за лесна печалба на гърба на спекулата и популизма.

Бен Аскрен – Джейк Пол

Рубриката ни изцяло се концентрира върху професионалния боксов сблъсък между бившият борец и голям ММА шампион с YouTube звезда. Навярно мнозина ще останат изненадани, но за букмейкърите Пол е фаворитът в срещата този уикенд.

Русокосият шоумен има едва 2 професионални мача и то срещу други лаици на тема бокс. На свой ред Аскрен ще дебютира в профи бокса. Той обаче е непобеден в организациите „Белатор“ и ONE FC, където издържа срещу страйкинга на някои големи шампиони.

Самият той дълго време доминира и в двете организации.

Какви тогава са предимствата на Пол?

Устатият влогър има ръстово превъзходство и такова в разтега. В неделя призори ще излезе с поне 10-15 килограма повече от Бен. Спираме дотук, защото други аргументи за фаворизиране на Логан няма. Той не е боец. Ще разчита на някой единичен силен удар, който би нокаутирал Аскрен. Техниката му е ужасна. Чистата мощ ще продължи най-много до втория или третия рунд.

След това той просто ще рухне без останал въздух.

А максималният брой на частите е 8.

Аскрен може да няма плочки и огромни бицепси, но не те ни правят корави бойци, нали? Бившото ММА величие ще победи за 2,50. Успех с нокаут е оценен на 5,00 – с решение 4,75. Без особени аргументи в бокса Бен ще излъже влогъра, който след бурното ще остане без аргументи.

Аскрен е стара лисица и дори да поеме някой тежък удар, ще търси клиноче и други спасителни приоми.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.