Начало Бокс Уилиам Чолов дебютира днес на Световното
0

Уилиам Чолов дебютира днес на Световното

Уилиам Чолов дебютира днес на Световното
0

Една от големите надежди на българския бокс – Уилиам Чолов ще дебютира тази вечер на Световното първенство за младежи и девойки в Киелце, Полша. Трикратният европейски шампион при подрастващите ще боксира последен от нашите национали в днешния ден. Той ще се качи на ринга срещу Джафар Хейдарли от Азербайджан. Двубоят е 13-ти в програмата на вечерната сесия на ринг В и трябва да се проведе около 22:00 часа българско време.

България ще има общо трима боксьори на ринга днес. Първи от националите, водени от Борислав Бояджиев, ще се изяви Златин Илчев. Той ще дебютира на турнира в категория над 91 килограма. Талантът ни ще се изправи срещу руснака Иван Онишченко в следобедната програма на шампионата. Мачът е предвиден да започне около 17:15 часа българско време на ринг В, като е 10-ти в схемата за деня.

Третият ни участник за деня е Красимир Джуров (64 кг). Той ще срещне във втори кръг шотландеца Колин Керни. Двубоят е 8-ми в програмата на ринг В от вечерната сесия и се очаква да се проведе около 20:45 часа. Може да следите срещите от световното първенство в Полша на следните линкове:
Ринг А

Ринг В